Frikadel speciaal in Vietnam - Reisverslag uit Ho Chi Minhstad, Vietnam van Aletta Hekman - WaarBenJij.nu Frikadel speciaal in Vietnam - Reisverslag uit Ho Chi Minhstad, Vietnam van Aletta Hekman - WaarBenJij.nu

Frikadel speciaal in Vietnam

Door: Aletta

Blijf op de hoogte en volg Aletta

01 November 2010 | Vietnam, Ho Chi Minhstad

Als ik het goed begrepen heb, probeert de Nederlandse regering er van alles aan te doen om niet-Nederlanders buiten de deur te houden, maar op hetzelfde moment worden er tienduizenden euro's geinversteerd, om voor twee weken een compleet Nederlands dorp te laten verrijzen in Vietnam: Holland Village.

Juist, inclusief een molen, Nederlandse huisjes, poffertjes- en haringkraam (met personeel) en een snackbar.

Doel (voor zover ik het correct begrepen heb): Nederland promoten onder de Vietnamezen.
Vreemd? Wel een beetje, vind ik.
Dat neemt niet weg dat een frikadel speciaal en een kroket toch wel erg lekker smaakten ;)

• 01 November 2010 - 07:53

Inge:

HAHA geweldig!! Die motregen past er ook heel goed bij in het Hollandse plaatje ;)
    Inderdaad wel raar dat ze Holland promoten maarja zo'n snack is zeker niet verkeerd als je het normaal gesproken niet kan krijgen :D! Eigenlijk zou je als NL'der daarop korting moeten krijgen om maar meteen van een echte NLder te spreken :)
    Liefs!x

• 01 November 2010 - 13:00

Benjamin:

Hmm... vage boel als je het mij vraagt. Volgens mij is het enigste nut van die geld weggooierij: geen nut :S

• 07 November 2010 - 17:58

Mineke:

Hihi, ach als de vietnamezen het maar leuk vinden :)

Aletta

De afgelopen jaren heb ik een blog bijgehouden van mijn belevenissen in Ho Chi Minh City (Vietnam) en omstreken. Momenteel woon ik weer in Nederland, maar wie weet welke avonturen er nog wachten... Want dat er nog genoeg te ontdekken valt, dat staat vast!

Actief sinds 13 April 2008