Teken van leven! - Reisverslag uit Ho Chi Minhstad, Vietnam van Aletta Hekman - WaarBenJij.nu Teken van leven! - Reisverslag uit Ho Chi Minhstad, Vietnam van Aletta Hekman - WaarBenJij.nu

Teken van leven!

Door: Aletta

Blijf op de hoogte en volg Aletta

25 Maart 2009 | Vietnam, Ho Chi Minhstad

Zoals een paar van jullie inmiddels wel weten, is Nina gearriveerd in Saigon. Het is echt geweldig om iemand te logeren te hebben die je uit Nederland kent! Wat wel lastig is, is dat ik gewoon moet werken natuurlijk, maar desondanks denk ik dat Nina zich wel vermaakt, in de stad, bij het zwembad en vandaag in de Mekong.

Mijn planning voor de komende weken (ga lekker backpacken met Nina):
Zaterdag 28 maart om 06.45 vlieg ik naar het midden van Vietnam: Hoi An.
Daarna gaan we (via Hué ) naar het noorden: Hanoi/Sapa.
Vervolgens willen we naar Laos om daar Vientiane, Luang Prabang en Van Vieng te bezoeken.
Ik verwacht rond 12 april weer thuis in Saigon te zijn.
Waarschijnlijk zal ik onderweg wel ergens een verslagje plaatsen van mijn reis ;)

Je ziet hieronder wat foto’s van Kims (niet mijn huisgenoot Kim) verjaardag afgelopen maandag. Ik feest hier wat af en meestal vergeet ik mijn camera mee te nemen, maar nu had ik er wel aan gedacht! Krijg een kleine impressie van mijn leven hier ;)

• 25 Maart 2009 - 09:12

Janke:

Daar keek ik naar uit Leuk je weer even te zien Groetjes en een goede tijd

• 25 Maart 2009 - 10:06

Maaike:

Levensgenieter!!! Een passend woord bij jou. Van de week met Anke gegeten en wij concludeerden dat we ook stiekem wel een beetje jaloers op je zijn. Jouw stap (lef) om naar Vietnam te gaan en allemaal heerlijkheden te ondergaan daar waar het leven voor bedoeld zijn.
    Vanaf de zijlijn geniet ik met je mee. Liefs

• 25 Maart 2009 - 10:56

Ingeborg:

Geniet er lekker van! Gezellig hoor! Nog anderhalve dag, dan zijn wij weer ver uit de buurt ;). Nu nog ff genieten van het weer. Groeten aan Nina!

• 25 Maart 2009 - 11:04

Nan:

Whoeheeeeeh!
    Mijn eigen dochter Nina op een feestje in Ho Chi Minh City en achterop een brommer bij een of andere vietnamese mooie jongen. Leuk hoor!
    Groetjes, Nan.

• 25 Maart 2009 - 15:31

Geert-Jan:

Hey Alet,
    Hier een berichtje vanaf De Trinoom.
    Je moet me maar even een keer een ander mailtje sturen, waar ik op kan antwoorden, want heb weer wat inside info waar niet iedereen van op de hoogte gebracht hoeft te worden... ;)
    Het wordt steeds gekker en vreemder, haha.
    Nien en ik zitten inmiddels helemaal vastgeroest in ons huis, dus dat is lekker. Geweldig dat jij blijft reizen, terwijl je toch al zo ver weg bent. Geniet ervan en tot snel, groetjes, G-J

• 26 Maart 2009 - 07:00

Vera:

Super om te zien dat je nog steeds lekker al je dingen doet! Heel veel plezier met het backpacken, de rest van Vietnam is prachtig!!
    Liefs Vera

• 26 Maart 2009 - 13:36

Inge:

Ziet er goed uit, het leven en jullie ook ;)!
    Liefs!! Urdu xx