Creatieve uitbarsting - Reisverslag uit Ho Chi Minhstad, Vietnam van Aletta Hekman - WaarBenJij.nu Creatieve uitbarsting - Reisverslag uit Ho Chi Minhstad, Vietnam van Aletta Hekman - WaarBenJij.nu

Creatieve uitbarsting

Door: Aletta

Blijf op de hoogte en volg Aletta

31 Oktober 2010 | Vietnam, Ho Chi Minhstad

De zoveelste creatieve uitspatting was een cursus potten bakken, samen met Lydia en Kirsten. Aanvankelijk leek het me een "geiten wollen sokken activiteit", maar toen we op deze druilerige zaterdagmiddag binnenstapten bleek dat niet zo te zijn (weer een vooroordeel uit de wereld geholpen!)...

De Japanse dame die dit leuke winkeltje annex workshopruimte beheert, hielp ons bij het draaien van ons eerste eigen kommetje, wat nog niet zo makkelijk is, maar wel erg leuk om te doen. De middag vloog dan ook voorbij!
Over een week mogen we terugkomen, dan zijn de kommen voor de eerste keer gebakken en kunnen we 't beschilderen. Leuk! :D

• 31 Oktober 2010 - 08:47

Nan:

Je onderneemt veel, Aletta!
    Leuk hoor!
    Groet, Nan.

• 31 Oktober 2010 - 12:10

Ingeborg:

Die foto met de fohn, en dan het schortje erbij, geweldig :).
    Succes volgende week met schilderen!

• 31 Oktober 2010 - 16:48

Inge:

haha die fohn doet het hem ;) Leuke kleur ook btw ervan :)
    Top hoor, kan je aan je eigen uitset beginnen ;)!
    xx

Aletta

De afgelopen jaren heb ik een blog bijgehouden van mijn belevenissen in Ho Chi Minh City (Vietnam) en omstreken. Momenteel woon ik weer in Nederland, maar wie weet welke avonturen er nog wachten... Want dat er nog genoeg te ontdekken valt, dat staat vast!

Actief sinds 13 April 2008