Zomaar een dag, zomaar een dag.... - Reisverslag uit Ho Chi Minhstad, Vietnam van Aletta Hekman - WaarBenJij.nu Zomaar een dag, zomaar een dag.... - Reisverslag uit Ho Chi Minhstad, Vietnam van Aletta Hekman - WaarBenJij.nu

Zomaar een dag, zomaar een dag....

Door: Aletta

Blijf op de hoogte en volg Aletta

29 Augustus 2010 | Vietnam, Ho Chi Minhstad

Van een nieuwe camera moet je gebruik maken! Heb gisteren en vandaag mijn omgeving door de lens bekeken! Dus: zomaar een paar foto’s uit m'n dagelijkse sleur dit keer! Kijk en geniet mee... :P

• 29 Augustus 2010 - 14:58

Marije:

Leuk hoor dat we zo even kunnen meekijken

xxx

• 29 Augustus 2010 - 15:21

Inge:

LEUK!!

• 29 Augustus 2010 - 16:20

Maaike:

Lieve Aletta,
    Zo lang als je weg bent zo lang volg ik met veel plezier je verhalen en bekijk je foto's. Heel stiekem gaat het weleens door mijn hoofd hoe ik zoiets zou vinden. Wie weet gaat dat nog weleens gebeuren. Maar voor nu geniet ik vooral mee.
    Een goed schooljaar gewenst en weer veel plezier.

• 29 Augustus 2010 - 21:18

Marja:

Lieve Aletta, dank je wel weer voor al deze berichten.
    Ik geniet ervan.
    Veel succes dit nieuwe schooljaar!

Aletta

De afgelopen jaren heb ik een blog bijgehouden van mijn belevenissen in Ho Chi Minh City (Vietnam) en omstreken. Momenteel woon ik weer in Nederland, maar wie weet welke avonturen er nog wachten... Want dat er nog genoeg te ontdekken valt, dat staat vast!

Actief sinds 13 April 2008