Bloemenzee - Reisverslag uit Ho Chi Minhstad, Vietnam van Aletta Hekman - WaarBenJij.nu Bloemenzee - Reisverslag uit Ho Chi Minhstad, Vietnam van Aletta Hekman - WaarBenJij.nu

Bloemenzee

Door: Aletta

Blijf op de hoogte en volg Aletta

13 Oktober 2009 | Vietnam, Ho Chi Minhstad

Tussen de middag kwam mijn huisgenoot thuis en vroeg me of ik alle bloemen buiten, voor ons gebouw, al gezien had. Nu is Ho Chi Minh City niet bepaald een tweede Keukenhof, dus had ik geen idee wat ze bedoelde (aangezien ik al de hele ochtend binnen aan het werk zat, arme ik...).
Toen we naar beneden liepen werd het me echter duidelijk: de hele oprit van ons gebouw was bezaaid met enorme bloemstukken. Wat bleek? Precies een jaar geleden werd de eerste paal van het gebouw geslagen! Dat moet gevierd worden dus… :D De bloemenzee n.a.v. het overlijden van een zekere P. Fortuyn is zeker geëvenaard. Lang leve Vietnam.

Zie hier de fotootjes…

PS Verder zijn Ingeborg en Sjoerd-Ouwe in het land. We hebben een super gezellig weekend in HCM gehad, zij zijn nu in Hoi An en we ontmoeten elkaar weer in Hanoi, komende zaterdag, vanwaar we een week samen gaan reizen. Leuk! :D

• 13 Oktober 2009 - 16:23

Marja Boode:

Lieve Aletta.
    Dank je wel voor al die verschrikkelijk leuke rondzendbrieven die ik van je krijg.
    Ik zou zo in het vliegtuig stappen en er een kijkje komen nemen.
    Misschien lukt dat eens.
    Groetjes van Marja Boode
    En natuurlijk ook van Bert.

• 13 Oktober 2009 - 17:04

Aletta ( Je Nicht ):

Hai Aletta,

Wat een bloemen zee, heb je er niet stiekem een paar nachts eruit gehaald voor je vaasje op tafel ;-)
    Als wij dat in Nederland zouden doen, zouden we er veel vrolijker op worden want dan stond alles elke keer vol hier!

Nu meis, leuk om weer wat gelezen te hebben. Het gaat je goed af daar hé!?
    Ik vraag me af of je ooit weer kan aarden in Nederland

Liefs je nicht,

Aletta

• 13 Oktober 2009 - 18:12

Inge:

Nice pics!!

Xx hug!

• 14 Oktober 2009 - 06:33

Ingeborg:

Alle bloemen die in Saigon te krijgen waren, staan nu voor jullie flat zo te zien ;) Geniet ervan en tot zaterdag!

• 14 Oktober 2009 - 10:13

Mineke:

Haha, die foto met die vietnamees, super! :-D

Mooi verder hoor die bloemen

Aletta

De afgelopen jaren heb ik een blog bijgehouden van mijn belevenissen in Ho Chi Minh City (Vietnam) en omstreken. Momenteel woon ik weer in Nederland, maar wie weet welke avonturen er nog wachten... Want dat er nog genoeg te ontdekken valt, dat staat vast!

Actief sinds 13 April 2008