Hier aan de kust, de Vietnamese kust...
Door: Aletta
Blijf op de hoogte en volg Aletta
18 Mei 2009 | Vietnam, Ho Chi Minhstad
Gelukkig was er in het nabijgelegen resort een SPA, die heerlijke massages, sauna’s, stoombaden en bubbelbaden had. Beetje over the top, maar wel erg lekker. Hier hebben we dus de hele zaterdagmiddag gehangen. ’s Avonds sloten we af met een seafood barbecue, spelletjes (Ingeborg: heb wat inspiratie opgedaan voor kamp :D), drankjes en fijne dansmuziek.
Gisteren weer heerlijk een dag op het strand gezeten, echt super!
Gistermiddag zijn we met z’n allen in een gehuurde bus teruggekomen naar HCM en kunnen we terugkijken op een geweldig, relaxed en gezellig weekend.
En ook dit weekend weer een aantal dingen ‘geleerd’:
1) Een paar meiden hadden teveel betaald voor hun hotelkamer, zegt de eigenaresse: “no money back, I give you discount in your next life…” (ik denk niet dat ik in mijn volgende leven terug naar Vietnam wil mevrouw!?)
2) Lydia en ik gaven Bee een theepot met kopjes cadeau, de Britse reacties: “only the Dutch can give presents like that…” (oh echt?!)
Afgelopen nacht weer een slechte nacht gehad, heel fijn dat de eigenaar van het braakliggende stuk land naast mijn huis heeft besloten om er tóch een gebouw neer te zetten.
Het komt er op neer dat er ’s nachts gewerkt wordt (lees: palen in de grond slaan e.d. ), aangezien het overdag te heet is om iets te doen, momenteel hangt men dus ook lui voor onze deur, naar binnen te kijken. Lang leve Vietnam!
18 Mei 2009 - 05:32
Inge:
Lekker joh alles zo prive :)! Die rust verlang je nu dan zeker wel naar terug met al dat lawaai s'nachts :(
Suc6 ermee!
Xx -
18 Mei 2009 - 06:51
Nina:
Leuk dat jullie een weekendje weg gingen als vrijgezellenfeestje. Waren jullie nou met z'n negenen? Grote groep hoor!
Balen dat ze naast je huis 's nachts aan het heien zijn. Oordopjes maar weer van stal halen...al zal dat niet veel helpen... -
18 Mei 2009 - 09:54
Mineke:
Een theepot met kopjes? Lijkt juist echt iets voor Britten met hun afternoon tea's :)
sterkte met het al die geluidsoverlast
xx -
01 Juni 2009 - 19:25
Isa:
Het was alweer sinds Valentijnsdag geleden dat ik hier kon mee lezen. :)
Jou avonturen zijn altijd weer leuk. :)
Nu is het niet meer lang hé tot je naar Nederland komt. Jammer dat we mekaar niet ontmoeten! Veel plezier alvast. ;-)