Nederland en de wereld: international day - Reisverslag uit Ho Chi Minhstad, Vietnam van Aletta Hekman - WaarBenJij.nu Nederland en de wereld: international day - Reisverslag uit Ho Chi Minhstad, Vietnam van Aletta Hekman - WaarBenJij.nu

Nederland en de wereld: international day

Door: Aletta

Blijf op de hoogte en volg Aletta

20 April 2010 | Vietnam, Ho Chi Minhstad

Saigon South International School (ofwel SSIS) staat in de “vinexwijk” district 7; wijde straten, weinig motorbikes en mooie huizen en appartementen.
Normaal gesproken werk ik aan de compleet andere kant van de stad, maar vandaag maakte ik een uitzondering, vanwege “international day” op de school. Maar liefst één Nederlandse leerling kent SSIS: Tara, die op de Nederlandse School in groep 3 zit. En stiekem is Tara ook nog eens half Koreaans. Maar alle lof voor Tara’s (Koreaanse!) moeder, die werkelijk alles uit de kast heeft gehaald om Nederland te vertegenwoordigen op de expositie die de school organiseerde. Ik en Dominique werden gestrikt om als “Dutch ladies” te fungeren, wat een leuke afwisseling is in mijn (saaie :P ) leerkrachtenbestaan….

• 20 April 2010 - 18:09

Inge:

Ooooh vreselijk saai leven heb je daar ;)
    Dikke hug!Xx

• 20 April 2010 - 20:10

Mineke:

Haha! Heel saai :P
    Leuk hoor! Nijntje en kaas..op&top hollands ja ;)

• 21 April 2010 - 15:47

Nina:

Echt heel erg leuke foto's, Aletta!!

• 21 April 2010 - 16:04

Betsie:

leuk om te zien!! die laatste foto...die schoenen~!!!!!!!!!!!! je MOET kiezen...als je gaat bowlen..het linkse of rechtse paar...nieuwe trend voor in Nederland?

• 21 April 2010 - 16:12

Aletta Hekman:

Betsie, ik HAAT bowlen, dat weet je toch!? :P

Aletta

De afgelopen jaren heb ik een blog bijgehouden van mijn belevenissen in Ho Chi Minh City (Vietnam) en omstreken. Momenteel woon ik weer in Nederland, maar wie weet welke avonturen er nog wachten... Want dat er nog genoeg te ontdekken valt, dat staat vast!

Actief sinds 13 April 2008