Karaoke!?
Door: Aletta
Blijf op de hoogte en volg Aletta
31 Augustus 2008 | Vietnam, Ho Chi Minhstad
Ook werd er heel hard gelachen om elke val en klunzige fout. Geweldig voor de Vietnamese medemens natuurlijk, iets minder als je dacht dat je “rustig naar de film” zou gaan.
Musicals kijk ik dus voortaan thuis, denk ik…
31 Augustus 2008 - 12:26
Anika:
Haha ik dacht dat zingen bij juffen in de genen zat ;) Je had er juist bovenuit moeten komen :) xx -
31 Augustus 2008 - 12:26
Vera:
Hahaha, jij hebt dus ook van de Karaoke aanvallen meegemaakt! vreemd of niet ;)! Misschien als we nu beide hard oefenen, dan kunnen we elkaar straks een paar teksten leren!! -
31 Augustus 2008 - 19:07
Bets:
hahahaha ik ben ook naar mama mia in de bios geweest..erg leuk..en wie zong er hard mee??tuurlijk betsie:):) -
31 Augustus 2008 - 19:46
Inge:
Rustig avondje uit dus...? ;)
xx -
31 Augustus 2008 - 22:02
Femke:
Hi Aletta,
wat ontzettend leuk om je berichten te lezen... Ik had je kaartje op school laten liggen in de vakantie, vandaar dat ik nog niet eerder gekeken had. Vakantie is nu over morgen begint het allemaal weer, vind het wel spannend. Fijn om te lezen dat je het zo naar je zin hebt daar!! Vanaf nu kom ik regelmatig even kijken om je avonturen te lezen...
Groetjes Femke
01 September 2008 - 18:37
Isa:
héhé, ook een beetje bijgelezen. ;-) Je hebt het merkelijk heel erg naar je zin. :)
Ja kamer ziet er echt zo al leuk uit (zonder veel meubels) vind ik. Nu nog de fotos plaatsen met meubels hé. ;-) Ben heel nieuwschierig.
Isa -
06 September 2008 - 19:49
Tirza:
hahaha karaoke..
Doet me denken aan de after vrijgezellen feest.
Bij Tabitha! Wat een lol hadden we toen..hehhee