Act small, lose big
Door: Aletta
Blijf op de hoogte en volg Aletta
16 Oktober 2009 | Vietnam, Ho Chi Minhstad
Nee, ik heb jullie hulp/support nodig!
Komende week start het project “Act Small, Lose Big”, een groep mensen hier in Saigon gaat er alles aan doen kilo’s te verliezen voor het goede doel!
In dit geval kun je mij in die “groep mensen” onderbrengen en is Education For Development het goede doel. Vriendin Kirsten is hier de locatiedirecteur voor.
Wat is Education For Development?
Kinderen moeten naar school. Altijd en overal. EFD zet zich daar voor in.
Het is een stichting die zich inzet voor kansarme kinderen in Ho Chi Minh City in Vietnam. Ze organiseren (beroeps)onderwijs, trainingen en workshops voor deze kinderen en hun begeleiders.
Als non profit organisatie kunnen zij altijd geld gebruiken, vandaar deze actie!
Natuurlijk zijn er genoeg mensen in Nederland die gráág willen dat ik een aantal kilo afval (mensen die weten hoe graag ik chocola en ijs eet bijvoorbeeld), al is het maar om mij aan een zwaar regime te onderwerpen, of heb ik het mis?!
Nou hier is je kans om mij flink te martelen!
Ik wil namelijk 5 kilo afvallen voor 18 december aanstaande. Voor iedere kilo moet er 10 Euro/250.000 VND gesponsord worden. Je kunt zelf kiezen of je één of meerdere kilo’s sponsort. Zonder sponsors geen dieet… ;)
Wat kun je doen om te helpen?
* Check deze blog: http://actsmalllosebig.wordpress.com/ hierop staat alle informatie!
* Stuur me een e-mail op aletta27@hotmail.com, als je me wilt sponsoren (dan stuur ik je verdere informatie)! En allemaal voor het goede doel natuurlijk!!
Natuurlijk blijf je via de genoemde blog hierboven op de hoogte van mijn verdwenen kilo’s en die van de overige deelnemers, maar ik zal ook hier melden hoe de chocoladeloze (en erger nog: cheesecakeloze) weken me vergaan…
16 Oktober 2009 - 06:30
Aletta ( Je Nicht ):
O, o , dat word moeilijk als je chocolade zo lekker vind!
Heb je een speciaal dieet?
Of ga je gewoon niet snoepen?
Ik heb zelf het Sonja Bakker dieet gedaan, ja ja , al een tijdje geleden hoor.
Ben daar toen 12 kilo mee afgevallen, dus als jij er 5 moet,misschien is zo'n boekje van haar dan wel een goede hulp.
Nou kijk maar, was effe een tip.
Bedankt voor je berichtje op hyves en ik zal mijn moeder de groeten over brengen.
Nu meis tot de volgende keer!
ALetta -
16 Oktober 2009 - 06:50
Hanke:
En dat stel je voor als je een dag later met 2 snoeplustige friezen op vakantie gaat!?
Maar het gaat natuurlijk lukken!
Als trouwe lezer van je berichten denk ik dat er ook wel winst te halen is bij het afschaffen van de drankjes ;-);-) Wel errug saai!!
Succes!! -
16 Oktober 2009 - 07:10
Janke:
ik wens je heel veel sterkte -
18 Oktober 2009 - 15:02
Inge:
Suc6 ermee...!!
Ik zou chocola nooit laten staan :P