Life in Saigon
Door: Aletta
Blijf op de hoogte en volg Aletta
15 Februari 2009 | Vietnam, Ho Chi Minhstad
Naast het werk ben ik lekker vaak op stap met vrienden, wat erg gezellig is en gelijk een goede gelegenheid om meer mensen te leren kennen.
Waar je hier in Saigon wel tegen aan loopt, is dat je dezelfde mensen óveral tegen komt. Er zijn maar een stuk of 15 plaatsen waar de expats (mensen die in het buitenland werken en wonen) naar toe gaan en al die tenten zitten in dezelfde buurt.
Je kunt nergens heen en niks doen, zonder dat morgen de halve expat community weet wat je gedaan hebt. Zoals je begrijpt wordt er dus behoorlijk gekletst. Soms denk ik in een langgerekte aflevering van Gooische vrouwen te zijn beland! :(
Ik zit in een stad met acht miljoen mensen, maar ben eigenlijk in een dorp terecht gekomen...
Gisteren was het Valentijnsdag en aangezien Linh (Lydia’s hubby) in Thailand zit momenteel, hebben Lydia en ik er een redelijk relaxte dag van gemaakt. Lekker lunchen, een facial, beetje shoppen in fancy winkels (veel kijken, veel passen en niet kopen), sushi eten (we moesten zó lang op een tafeltje wachten, dat we besloten het eten maar mee naar huis te nemen…) en veel kletsen. ’s Avonds gaf mijn huisgenoot Kim een optreden met haar bandje in de overbekende bar Vasco’s, wat ook nog wel gezellig was.
En nee, verder is er op mijn Valentijnsdag weinig interessants gebeurd. Maar ik ben natuurlijk wel érg benieuwd wat jullie allemaal gedaan hebben!
15 Februari 2009 - 09:01
Leuk hoor!
Groetjes, Nan. -
15 Februari 2009 - 09:59
Nan:
PS: nieuwe banner bovenaan je site? -
15 Februari 2009 - 10:37
Aletta:
Inderdaad, een nieuwe banner!
Een bedankje aan Nina voor haar goede ideeën en het maken ervan! -
15 Februari 2009 - 11:01
Leonie:
hey hey hier ook rustige Valentijn gehad, heb van richard een weekend tripje gehad.. waarheen is een surprise!!! :-)
alles goed verders? groetjes Leonie -
15 Februari 2009 - 11:06
Leonie:
alles goed verders? groetjes Leonie -
15 Februari 2009 - 14:41
Aletta:
Tja hoe gaat een Valetijns dag in Soesterberg?
Nou heel gewoon net zo als andere dagen!
Leuk om weer wat van je te lezen, wat een avontuur zeg alles!
Liefs je nicht Aletta -
15 Februari 2009 - 15:18
Ingeborg:
Wij hadden een gezellige Valentijn, maar hebben niks bijzonders gedaan, dat komt nog, nog 2,5 week!!!
15 Februari 2009 - 17:33
Inge:
Tis wat al dat geroddel :(
Hier gewoon een normale za./Valentijnsdag.
Liefs!xx -
15 Februari 2009 - 18:07
Lidewij:
Pff... Lekker dan die expat community!
Peter en ik gaan over 2 weken naar de emigratiebeurs... Kijk of wij ook in het gezellige roddelwereldje kunnen gaan aansluiten! ;)
Liefs,
Lidewij -
15 Februari 2009 - 18:19
Nina:
Ai, die close-up van die sushi...jij liever dan ik! Kaarsen ook echt onmisbaar op 14 februari :) ps ik kreeg een doosje bonbons en een scartkabel :D Liefs Nina -
28 Februari 2009 - 19:54
Isa:
Hé hé Alette,
nu heb ik ook eindelijk een beetje bijgelezen.
Bedankt voor je toffe avonturen. ;-) Ik vind het altijd ontzettend leuk mee te lezen.
Liefs,
Isa