Afscheidsfeestje - Reisverslag uit Oud-Beijerland, Nederland van Aletta Hekman - WaarBenJij.nu Afscheidsfeestje - Reisverslag uit Oud-Beijerland, Nederland van Aletta Hekman - WaarBenJij.nu

Afscheidsfeestje

Door: Aletta

Blijf op de hoogte en volg Aletta

21 Juli 2009 | Nederland, Oud-Beijerland

M’n “vakantie” in Nederland zit er bijna op, een nieuw jaar in Vietnam staat voor de deur.
Veel van jullie heb ik jammer genoeg niet kunnen zien, daarom nog één kans om bij te kletsen. Ook als ik je al wél gezien heb, ben je uiteraard van harte welkom!

Wanneer? Maandagavond 3 augustus 2009
Waar? Zinkweg 296, Oud-Beijerland
Hoe laat? Vanaf 19.00 uur

Laat je het even weten als je komt?

PS Natuurlijk heb ik Vietnamese loempia’s ;)

• 21 Juli 2009 - 19:56

Mineke:

Ja, lekker uit je ontbijtkoek gevist :):)

• 21 Juli 2009 - 20:30

Pim:

Hoi Aletta,

We vertrekken morgenvroeg voor 3 weken naar Tjechië,
    en zullen je dus niet meer zien als we teruggaan.
    Succes weer in Vietnam!
    We blijven je verhalen volgen.

Groet,

Pim, Gabriëlle, Esther, Judith, Job en Gideon.

• 22 Juli 2009 - 06:55

Janke:

we wensen je een goed jaar in Vietnam en groetjes Aletta

• 22 Juli 2009 - 08:34

Nina:

Yes! Count me in!

• 22 Juli 2009 - 14:56

Hanke:

Geniet nog even van je laatste Hollandse weken! En vooral van het kamp!Goede reis naar Vietnam! Groeten van ons.

• 23 Juli 2009 - 21:21

Erica:

Ik vlieg die avond naar mijn vakantiebestemming. Maaaar gelukkig zien we elkaar die ochtend nog!! :D

• 25 Juli 2009 - 17:19

Inge:

I'll be there!! Xx

(Thnks 4 je lieve kaartje :)!!)

• 25 Juli 2009 - 18:06

Marja Boode.:

Lieve Aletta
    Dank je wel voor de uitnodiging maar jammer genoeg kunnen we niet.
    Omdat mijn moeder overleed hebben we onze vakantie eerst geannuleerd maar hopen eind volgende week toch nog even samen weg te gaan. Daarna begint voor Bert ook weer een drukke periode.
    Ik geniet altijd erg van je berichten en lees ze heel trouw en secuur.
    Ik ben wel benieuwd hoe het met jouw moeder gaat.
    Nog fijne dagen hier en een heel gezellig feestje!
    En ik hoop weer van je te mogen lezen.
    Dag Aletta.

• 26 Juli 2009 - 19:27

Ben:

Hé Alet,

Net terug van een geweldig weekje kamp in de bergen tussen Sarajevo / Mostar! Echt super, de foto's zal je nog wel een keer zien...

Weten pa en ma wel van dit bezoek af ;)? Anders zou k ze toch maar ff gaan inlichten! Maar iig een leuke avond gewenst! Deze week ga jij trouwens toch op Oase?

Gr

Aletta

De afgelopen jaren heb ik een blog bijgehouden van mijn belevenissen in Ho Chi Minh City (Vietnam) en omstreken. Momenteel woon ik weer in Nederland, maar wie weet welke avonturen er nog wachten... Want dat er nog genoeg te ontdekken valt, dat staat vast!

Actief sinds 13 April 2008