Happy 2009!
Door: Aletta
Blijf op de hoogte en volg Aletta
01 Januari 2009 | Thailand, Chiang Mai
Inmiddels zijn we na wat omzwervingen in het noorden van Thailand aangekomen (Jee, wat ging die vlucht vanmorgen vroeg!), waar het 'thank Goodness' een stuk warmer is dan het zuiden met z'n paradijselijke eilanden, maar waar het jammergenoeg twee van de vier dagen regende...
Op de dagen dat het wel mooi was hebben we heerlijk op het strand gelegen (en verbrand) en een tour op het eiland gedaan, waar we alle toeristische trekpleisters bezochten.
En juist: gisteravond vierden we oud&nieuw op het strand van Koh Samui.
Het naastgelegen backpackerswalhalla/feesteiland Koh Phagnan hadden we na 2 dagen/nachten wel gezien, daar zijn we dus niet gebleven.
Het feest op Koh Samui deed echter naar mijn idee niet heel veel onder voor Koh Phagnan en zo hebben we uiteindelijk toch een leuk feest in de regen ( :( too bad :( ) gehad.
De komende dagen gaan we voornamelijk cultureel doen verwacht ik, zo staan onder andere de 'langnekken' op het programma, maar ik hoop ook nog bij het zwembad te kunnen liggen, haha.
01 Januari 2009 - 12:40
xx -
01 Januari 2009 - 13:45
Maaike:
Lieve Alletta,
Geniet van dit mooie, frisse,nieuwe jaar! Op naar nieuwe ervaringen, belevenissen en vanaf de zijlijn geniet ik lekker mee. Dikke kus -
01 Januari 2009 - 14:23
Zip:
Gelukkig nieuwjaar :D!!!
x -
01 Januari 2009 - 16:09
Aletta:
Hai lieve nicht,
We wensen je een heel goed en gezegend en avontuurlijk nieuwjaar toe.
Bedankt voor je mooie kerstkaart.
Het sprong er echt tussen uit tussen alle andere kerst kaarten !
liefs Je nicht
Aletta
01 Januari 2009 - 20:02
Mineke:
Ha
Gelukkig Nieuwjaar!!! :D
En bedankt voor je leuke lieve kaartje, ik dacht dat het 2 kerstbomen waren maar t waren vietnamese hoeden :D
xx mien -
01 Januari 2009 - 20:03
Nan:
Lieve Aletta,
Ook het allerbeste toegewenst voor 2009. Je kaart is al aangekomen, leuk!
Hartelijke groet,
Nan. -
01 Januari 2009 - 20:55
Anika:
Een geweldig en mooi nieuwjaar toegewenst!!
Liefs vanuit een IJSkoud Nederland -
02 Januari 2009 - 07:05
Ester:
Beste Alleta,
Ik vind je verhaal heel leuk. Geniet je in Vietnam?
Ik geniet hier.
groetjes,
Nienke, Ester en Jop
02 Januari 2009 - 08:15
Jan En Arja Stap:
Aletta, we wensen ook jou een heel gelukkig en gezegend 2009!
Jan en Arja -
02 Januari 2009 - 08:49
Trudy Kuperus:
Hoi Aletta
Ik wens je een goed avontuurlijk 2009. Heb je ook een eigen email zodat ik je eens een persoonlijk mailtje kan sturen?
groeten Trudy -
02 Januari 2009 - 09:04
Nina:
Happy new year! Bedankt voor je kaart! Nina -
05 Januari 2009 - 21:58
Vera En Fam:
De allerbeste wensen en een gezond 2009 vanuit een koud twente. We zullen je blijven volgen en genieten van je mooie verhalen. Vera en haar familie. -
08 Januari 2009 - 13:24
Susanne:
Hoi Aletta,
Bedankt voor je leuke kaart! Je hordt binnenkort wat meer van mij. Een zonnig en gelukkig nieuw jaar gewenst. Veel zegen!
Liefs,
Susanne