Wie helpt me?
Door: Aletta
Blijf op de hoogte en volg Aletta
18 Juli 2009 | Nederland, Amsterdam
Wie van jullie wil mij helpen met 't "kopen" van fotoruimte? :D
Het abonnement loopt over twee dagen af en ik ben zelf op dit moment niet in staat het te verlengen, dus wie er genoten heeft van de verhalen/foto's en het volgend jaar wil blijven volgen: help me alsjeblieft!?
Voor alle trouwe "fans" van afgelopen jaar: SUPER BEDANKT voor het volgen van m'n verhalen, het reageren op de stukjes, dat jullie aan me denken!
4 augustus vlieg ik alweer terug naar Vietnam. Inmiddels ben ik al een hoop plannen aan het maken voor werk en andere zaken, heb er helemaal zin in!
Ik weet zeker: komend jaar wordt vast een topjaar! ;)
PS momenteel geniet ik van de rust bij Ingeborg en Sjoerd-Ouwe thuis in het hoge noorden. Echt heerlijk! :D
18 Juli 2009 - 06:34
Inge:
Haha wat 'n eer van die koe ;)! Lekker hoor dat je zo geniet van alles en zelfs het stofzuigen, dat zul je best gemist hebben...
Uiteraard ben je altijd van harte welkom om dat hier ook te komen doen;)
Liefs!Xx -
18 Juli 2009 - 14:45
Geert-Jan:
Hey Alet,
Ik vind het geweldig wat je schrijft en al die maffe foto's. Hoe kan ik je helpen, vertel!
Groetjes, G-J -
18 Juli 2009 - 15:54
Aletta:
Wow, ik weet niet wíé me geholpen heeft! Jij Geert-Jan!?
SUPER bedankt! Top! :D -
19 Juli 2009 - 08:50
Annelies:
Heey Aletta
Geniet nog ven de laatste uren en dagen hier in nl!
Voordat je het weet zit je weer met karaokende buren in je achtertuin! -
19 Juli 2009 - 19:22
Maaike:
Hierbij een bijdrage voor de foto's. Ik hoop dat ik het goed heb gedaan.Genietse.