Lamskebab en vrienden: Pasen in HCMC
Door: Aletta
Blijf op de hoogte en volg Aletta
03 April 2010 | Vietnam, Ho Chi Minhstad
Net als gedurende Sinterklaas, oud en nieuw en andere feestdagen is het lastig om in de stemming te komen, niet alleen vanwege het feit dat het verschrikkelijk heet buiten is, maar voornamelijk omdat er géén versieringen te vinden zijn in etalages, winkels, etc. Geen (ont)sierende paashazen, kuikentjes en eieren hier dus. Ook jammer dat een zakje met 100 gram chocolade paaseitjes maar liefst 8 euro kost, hoewel dat wel beter is voor de lijn natuurlijk (elk nadeel heeft zo een voordeel).
Ik heb nog steeds geen camera, maar mijn huisgenoot heeft wat foto’s gemaakt tijdens het diner…
Fijne Paasdagen allemaal!
03 April 2010 - 15:57
Betsie:
hi ali,
jij ook goede paasdagen! en die chocola....haha dat is wel heel duur..we zullen wat bewaren hier...mag je ze op oasekamp opeten:)
x bets -
03 April 2010 - 16:11
Hanke:
Ik kreeg als paaskado van de vriendn van Eybert Jan 12 bakken (a 18 stuks) violen!! Je kent onze tuin en ik heb veel potten, maar het was toch een klein probleem. Dat heb je ook niet in Vietnam!! -
03 April 2010 - 17:12
Inge:
Volgens mij allemaal ook best te eten zo te zien :D ;) Leuke foto's!
K reed vandaag langs je ouders huis en miste je :(
Hug! -
06 April 2010 - 13:55
Marja Boode:
Wat een leuke foto's.
Jammer van je fototoestel en jammer van de paaseitjes.
Maar het was er gezellig, dat is te zien. En het zag er heerlijk uit!
Wij genieten mee van je verhalen.
Liefs van marja -
11 April 2010 - 12:03