Nog maar zes dagen te gaan!
Door: Aletta
Blijf op de hoogte en volg Aletta
16 Juni 2009 | Vietnam, Ho Chi Minhstad
De week is dan ook zó vreselijk snel voorbij gegaan, niet te geloven. Het is alweer dinsdag en heb nog zes dagen te gaan voordat ik in het vliegtuig richting Nederland stap.
Yay, ik heb er zin in om jullie allemaal weer te zien!
Hierbij wat fotootjes van het afgelopen weekend. Een etentje bij Bopha thuis, waar m’n Belgische vrienden Belgisch gekookt hadden (“amaaj, dit is videe, kent ge dat niet?” en “de kuisvrouw komt maandag, laat alles maar staan”: heerlijk!) Videe bleek overigens gewoon ordinaire kipragout met gehaktballetjes te zijn :D.
Zondagavond hadden Truc en ik een barbecue georganiseerd voor alle expats die in wijk 22 van Ngyuen Huu Canh wonen. Maar zoals het altijd gaat op dergelijke feestjes komen er altijd veel meer mensen opdagen dan je uitgenodigd hebt. Heb m’n Frans lekker kunnen ophalen, want drie kwart van m’n buren blijkt Frans te zijn :D.
Salut! Tot volgende week!
Vluchtgegevens:
Maandag 22 juni Saigon 18.30 – Hong Kong 20.30
Maandag 22 juni Hong Kong 22.00 – Dinsdag 23 juni Amsterdam 6.30
16 Juni 2009 - 06:16
Benjamin:
Hé,
Tjonge jonge... volgens mij doe jij ook niets anders dan alleen maar feest vieren daar. Terecht dat je dan ook een keertje tot in de late uurtjes moet vergaderen ;).
Wat betreft een update: ik beleef niet zoveel als jouw, dus dat duurt nog even :). Gr -
16 Juni 2009 - 06:58
Janke:
jammer dat wij zo ver weg zitten ik zou je best wel weer eens willen zien -
16 Juni 2009 - 10:01
Nina:
Ziet er supergezellig uit!! Tot volgende week, hè! -
16 Juni 2009 - 20:11
Marja Boode:
Hoi Aletta.
Wij hebben genoten van al je berichten. Daarvoor nog hartelijk bedankt. En dan nu een poosje genieten van alle familie en vrienden in Nederland!
We wensen je een goede reis!! -
16 Juni 2009 - 20:23
Tante Marian:
Lieve Aletta,
Wij wensen je een hele goede reis en welkom aan de Zinkweg!!!
Sterkte met alle drukte en voorbereidingen voor je reis. Groetjes oom Cor, tante Marian, Simon en Mineke -
16 Juni 2009 - 20:46
Ingeborg:
hoihoi,
Sterkte met alle drukte van de laatste dagen! En een hele goede reis gewenst!
Groetjes :) -
18 Juni 2009 - 13:35
Anika:
Je komt alweer bijna terug!! Moeten we dan natuurlijk wel een keertje afspreken!
Veel succes nog met de laatste loodjes en geniet er nog van!
Liefs Anika